Какви шампиони? С този играч Ливърпул го чакат само калъфки


Какви шампиони? С този играч Ливърпул го чакат само калъфки
Снимка: Guliver/GettyImages

2015 0

Експертът на Скай Спортс Гари Невил е на мнение, с вратар като Лорис Кариус Ливърпул трудно ще спечели титлата в Премиършип този сезон.

В последните седмици Ливърпул доказа, че е реален претендент за победа в английското първенство, но вчера Ливърпул загуби гостуването си в Борнемут с 3:4, след като водеше с 3:1. Колегата на Невил в студиото Джейми Карагър обвини Кариус за два от головете във вратата му, а Невил се съгласи, че играта на немския вратар не съответства на шампионско ниво.

Той допълни, че според него 23-годишният Кариус не е достатъчно добър, но е възможно е да прогресира в следващите 12-18 месеца. Невил подчерта, че шампионати се печелят с надеждни вратари като Тибо Куртоа, Давид Де Хеа или Едвин ван дер Сар преди, които с действията си вдъхват увереност на останалите играчи от състава, докато Кариус е от тези вратари, които предават тревога и малко паника на останалите.

"През последните няколко години Ливърпул се опитваше да оправи отбраната си, а сега това се касае и за вратарския пост", обобщи Невил. Кариус бе привлечен в Ливърпул през лятото от Майнц 05 за 4,7 млн. паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички