Кадрови проблеми за Франция преди 1/8-финала срещу Швейцария - шестима са в лазарета


Кадрови проблеми за Франция преди 1/8-финала срещу Швейцария - шестима са в лазарета
Снимка: Getty Images

1367 0

Франция ще играе срещу Швейцария на 1/8-финалите на Европейското първенство по футбол. Двубоят е в понеделник (28 юни), но старши треньорът на отбора Дидие Дешан има известни кадрови проблеми!

Цели шестима играчи на "петлите" са с различен вид болежки - Усман Дембеле, Люка Ернандес, Люка Дин, Маркъс Тюрам, Адриен Рабио и Тома Лемар.

Футболистът на Барселона със сигурност ще пропусне двубоя, а най-вероятно и началото на сезон 2021/22. Той контузи коляното си в мача срещу Унгария и тепърва ще се подлага на операция.

Двамата леви крайни бранители пък се контузиха в мача срещу Португалия и на този етап не е ясно дали ще бъдат готови за мача срещу "кръстоносците".

Адриен Рабио изпитва болки в глезена си и не желае да избързва с влизането си в игра. Що се отнася до другите двама - Тюрам и Лемар, те получиха контузии на тренировките на "петлите" и най-вероятно времето до понеделник няма да е достатъчно, за да бъдат възстановени напълно.

Чудили ли сте се колко пари би спечелил отборът, който триумфира на Евро 2020? Тук можете да научите отговора на този въпрос!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички