Кадри от Плевен: Десетки италиански студенти празнуват титлата на Италия от Евро 2020 (ВИДЕО)


Кадри от Плевен: Десетки италиански студенти празнуват титлата на Италия от Евро 2020 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3896 0

Италия е новият Европейски шампион! "Скуадра адзура" победи Англия в големия финал на Евро 2020 след изпълнение на дузпи. След 120 секунди игра Люк Шоу откри резултата в полза на "трите лъва", но през второто полувреме Леонардо Бонучи върна Италия в мача.

120 минути на стадион "Уембли" не бяха достатъчни, за да бъде определен носителят на титлата и така се стигна до изпълнение на дузпи! 

При тях италианците показаха малко по-точен мерник, а Джанлуиджи Донарума спаси ударите на Букайо Сака и Джейдън Санчо. Маркъс Рашфорд пък нацели гредата! В ТОЗИ МАТЕРИАЛ ще откриете ВИДЕО от всяка една от тези ситуации, а В ТОЗИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ хладнокръвната реакция на Донарума, след като Италия стана Европейски шампион!

В редакцията на SportLive.bg получихме много интересно видео от Плевен, където десетки италианци отпразнуваха успеха на "скуадра адзура" с песни и танци в центъра на града.

В местния Медицински университет се обучават стотици чуждестранни студенти, голяма част от които са граждани на Италия. ВИЖТЕ емоциите им след спечелването на втората европейска титла в историята на страната:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички