Жуниор Мораеш стана от най-обичан - най-мразеният в Киев


Жуниор Мораеш стана от най-обичан - най-мразеният в Киев
Снимка: Getty Images/Guliver

1894 0

Нападателят Жуниор Мораеш, който беше любимец на феновете на Динамо (Киев), се превърна в един от най-мразените не само за тях, но и за отбора и ръководството. Причина за това стана трансферът му в лагера на големия враг Шахтьор (Донецк).

Вчера двата украински гранда се срещнаха в дербито на кръга в първенството и нито един играч на Динамо не се ръкува преди мача с бившия си съотборник. Те тълкуват трансфера му в Шахтьор като предателство и нямат намерение да му простят постъпката.

"Решихме да не се ръкуваме с Мораеш и това ще продължи, защото всеки разбира защо се случва това. Беше отборно решение", обясни след мача халфът на Динамо Александър Андриевски.

Президентът на гранда от Киев - Игор Суркис, също изказа отвращението си от бразилския нападател.

"Нямам какво да кажа на Мораеш. Не бих се ръкувал с него. Няма нищо лошо в това, но той три пъти седя в кабинета ми и се кълнеше, че не е подписвал нищо с Шахтьор и не може да става и дума за контракт с тях", посочи той.

Мачът завърши с минимална победа за Динамо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички