Жозе Моуриньо: Всички знаят за Марадона, но малко знаят за Диего


Жозе Моуриньо: Всички знаят за Марадона, но малко знаят за Диего
Снимка: Getty Images/Guliver

2362 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че Диего Марадона е бил негов добър приятел и много ще му липсва. Аржентинският гений почина на 25 ноември от инфаркт на 60-годишна възраст.

"Има Марадона, има и Диего. За Марадона не е нужно да говоря, тъй като него го познава целия свят и никой няма да го забрави. Диего е друг. Хората, с които е бил истински приятел - те са привилегировани. Мога да кажа, че той беше добър мой приятел, общувах с него по телефона и разбира се сме се срещали няколко пъти.

Той имаше голямо, голямо сърце. Ще ми липсва, тъй като футболът му може да го намерим винаги в Google всеки път, когато се сетим за него. Но ние не можем да намерим там Диего. Разказах на момчетата от отбора за него и за времето, което сме провели заедно.

Особено ще ми липсват позвъняванията, които идваха след поражения, а не след победи. Той знаеше, че след победи не са ми нужни обаждания, а в трудните моменти винаги ме подкрепяше и казваше: "Мо, не забравяй, че ти си най-добрият". Той винаги е имал такъв подход. Диего ще ми липсва", сподели Моуриньо.

Междувременно Христо Стоичков даде интервю, в което говори за смъртта на своя добър приятел Диего Марадона. Камата заяви, че винаги ще го боли за това, че Марадона не е уважил бенефиса му, но му е простил (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама