Ясновидец, предрекъл травмата на Неймар, потопи Бразилия в скръб с нови прогнози


Ясновидец, предрекъл травмата на Неймар, потопи Бразилия в скръб с нови прогнози
Снимка: GettyImages/Guliver

4331 0

Известният в Южна Америка ясновидец Карлиньос, който има собствено телешоу на континента, е успял да предрече контузията на нападателя на Бразилия Неймар. През декември 2017 година той е обявил в ефир, че звездата на "селесао" ще се контузи сериозно. Прогнозите му за играча и националния отбор не са розови.

"Неймар няма да може да участва на Световното първенство заради контузия. Той ще се възстановява между пет и седем месеца. А националният отбор на Бразилия ще завърши турнира на трето или четвърто място", казва Карлиньо миналата година.

Зловещото в случая е, че същият ясновидец предрече две значими събития за спорта в Южна Америка - катастрофата на самолета на Чапекоензе и ужасяващата загуба на Бразилия с 1:7 от Германия на Мондиал 2014.

Още по-ужасното е, че Карлиньос обяви в края на 2016 година, че звездата на Чили и Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще умре преди Мондиал 2018.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички