Яростното дерби Ривър Плейт - Бока Хуниорс: Цял мач 0:0, в добавеното време дузпа и 7 червени картона (ВИДЕО)


Яростното дерби Ривър Плейт - Бока Хуниорс: Цял мач 0:0, в добавеното време дузпа и 7 червени картона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1793 0

Едно от най-зрелищните дербита в световния футбол отново не разочарова по отношение емоцията. Ривър Плейт грабна така важната победа срещу кръвния враг в Аржентина Бока Хуниорс. Успехът дойде с минималното 1:0 след драматичен завършек с дузпа в добавеното време, предизвикала и масов бой на терена.

Суперкласикото бе част от 15-ия кръг на аржентинското първенство, като се състоя на реконструирания "Монументал", а по трибуните имаше над 80 хиляди зрители. Изглеждаше сякаш всички те ще станат свидетели на сблъсък без попадения, но в добавеното време бе отсъдена дузпа за Ривър Плейт. С изпълнението се нае Мигел Борха, който не сбърка.

Това задейства масово сбиване на терена, след което съдията вдигна 7 червени картона. Три от тях бяха за футболисти на победителите от Ривър Плейт (двама от играчите не бяха на терена), докато останалите четири - за хора от Бока Хуниорс (трима футболисти и един треньор).

Всички тези събития удължиха срещата с над 19 минути след края на редовното време. В класирането Ривър Плейт събра 37 точки и е лидер, като вече се намира в серия от 10 поредни мача без загуба. Бока Хуниорс, който далеч не убеждава с резултати, остава 13-и с 18 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички