Извън Лудогорец - Левски: "4 и 1/2 мача", които НЕ трябва да изпускаме ДНЕС


Извън Лудогорец - Левски: "4 и 1/2 мача", които НЕ трябва да изпускаме ДНЕС
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

1557 0

На 3-ти април погледните приковава един от най-зрелищните мачове в България - Лудогорец срещу Левски. Извън него обаче има още няколко сблъсъка, които си заслужават. Макар и при всеки един от тях да има ясно изразен фаворит, то изненади със сигурност могат да се очакват.

Арсенал и Манчестър Сити суперфаворити в коварни дуели от Висшата лига

Арсенал и Манчестър Сити не се победиха

Два от тях са в английската Висша лига. Само няколко дни след "самоубийственото" равенство между Манчестър Сити и Арсенал, което остави Ливърпул лидер, двата тима излизат в мачове, които са задължени да спечелят. И едва ли е изненада, че специалисти и анализатори поставят двата гранда като огромни фаворити. Това показва и справка в платформата за онлайн спортни залози efbet.

"Гражданите" на Пеп Гуардиола се изправят срещу още един отбор, който бе в топ 4 преди старта на 31-вия кръг - Астън Вила. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините на "Етихад Стейдиъм" е 1,31, докато ставката за гостите е 8,75. Пазарът за равенство е оценен на 6,00. Сити трябва да внимава, защото в последните три мача срещу този опонент е записал само една победа (+ загуба при най-скорошната им среща и равенство преди това).

Поне на хартия Арсенал има доста по-големи шансове за победа, тъй като се изправя срещу новака в елита Лутън. Коефициентът за "артилеристите" е 1,12, докато за гостите е 20,00. Ставката за реми е 9,50. Лутън обаче вкара цели три попадения при предната среща с Арсенал, като "топчиите" стигнаха до успеха в седмата минута от добавеното време.

Освен това тимът неизменно се разписа в мачовете и срещу Тотнъм, Астън Вила, Манчестър Сити, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Нюкасъл, Брайтън, Челси. И то го стори при всяка от срещите с най-добрите тимове в страната с изключение на един мач срещу "червените дяволи" и един с "шпорите". Неслучайно въпреки че е в зоната на изпадащите, Лутън има 43 попадения в шампионата - това е повече от девет от тимовете в елита (в това число повече и от Манчестър Юнайтед, който е шести).

Байер Леверкузен посяка към требъла

Има ли кой да спре Байер Леверкузен?

В Германия Байер Леверкузен вече е с 39 поредни мача без поражение и е единственият тим от топ първенствата на Европа, който няма загуба във всички турнири. На всичкото отгоре след загубата на Байерн Мюнхен от Борусия Дортмунд в Бундеслигата разликата между първия и втория стана цели 13 точки. А мечтата за немислим требъл е по-жива от всякога.

"Аспирините" са на 1/4-финал в Лига Европа (срещу Уест Хем), а за Купата на Германия само сензация ще ги лиши от успеха, предвид това, че останалите три тима на полуфиналите шокиращо са Дюселфорд (съперникът на Байерн), Кайзерслаутен и Саарбрюкен. Коефициентът за това Байер да спечели в редовното време е 1,16, докато ставката за Дюселдорф е 16,00. Съответно пазарът за равенство, при което ще последват продължения и евентуално дузпи, е 8,00.

На Балканите е "горещо": Футбол в България и Гърция

Може ли Кирил Десподов да стане веднага шампион на Гърция?

И останалите срещи са на Балканския полуостров. ПАОК с Кирил Десподов ще гонят нов успех в шампионската група и ще се надяват на грешка от лидера АЕК Атина в тежкия сблъсък срещу третия замесен в борбата за титлата отбор - Панатинайкос. Коефициентите за перфектния сценарий пред Десподов - победа за него и за Панатинайкос, са съответно 1,14 и 2,80. При този вариант ПАОК ще излезе първи.

В България пък освен Лудогорец срещу Левски ще се състои и ЦСКА срещу Локомотив Пловдив. След като "смърфовете" останаха на няколко минути да спрат "орлите" преди дни, сега ще опитат да го сторят с втория тим в подреждането. Коефициентът на efbet за победа за пловдивчани е 9,25, докато ставката за успех на столичани е 1,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,30.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички