Ивeлин Попов сменя отбора?


Ивeлин Попов сменя отбора?
Снимка: Getty Images/Guliver

2744 0

Една от звездите на българския футбол - Ивелин Попов, който спечели "футболист на годината" за 2017 година, може и да смени клубната си принадлежност. Нападателят се очертава да е резерва до края на сезона с екипа на Спартак Мосва и предпочита да смени отбора, за да бъде титуляр.

От началото на сезона Попов не се представя на добро ниво, като е взел участие в 13 от 20-те мача на Спартак. В тях той не е записал нито гол, нито асистенция, като все по-често започва двубоите от скамейката.

В последните дни интерес към играча е проявило ръководството на Рубин (Казан). Желанието на клуба е било да вземе Попов под наем, но двата тима не са се разбрали кой да плаща заплатата на българския национал. В Спартак той прибира 120 хиляди евро месечно, докато от Рубин са предложили да плащат 40 хиляди. Ръководството на столичани не е било склонно да го пусне при тези условия.

До края на зимния трансферен прозорец остават 10 дни, като е любопитно да видим дали Попов ще напусне. Предпочитанието му е да остане в Спартак, но не и като твърда резерва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички