Историята на едно падение: Никой не иска Филипе Коутиньо


Историята на едно падение: Никой не иска Филипе Коутиньо
Снимка: Guliver/GettyImages

13417 0

Филипе Коутиньо преди шест години пренаписа историята в световния футбол. Барселона плати 135 милиона евро на Ливърпул за правата му и го направи най-скъпия трансфер през зимен прозорец. 

Коутиньо е провъзгласяван за трансферен провал

Още тогава падението му започна, а днес съдбата му отново е изнесена на преден план. Причината - през лятото се завръща от наем в Астън Вила. А бирмингамци бяха следващите, които се заблудиха да платят за услугите му. Те обаче дадоха само 20 милиона през лятото на 2022 г. 

Бъдещето на Коутиньо

Бразилецът под никаква форма не попада в плановете на Емери, но добрата новина е, че още половин година е в катарския Ал-Дуахил. Там изпъква сред по-слабите си съотборници, но отново не може дори да се доближи до "магьосническата" си визия от "Анфийлд". 

Контрактът с Астън Вила е до средата на 2026 г., но от клуба ни най-малко имат желанието да го задържат. Така единствената въпросителна е кой отново ще плати за бразилеца?

Вариантите

Каталунското издание Sport насочва внимание към отбори в МЛС като Интер Маями на бивши звезди от Барселона - Меси, Суарес, Алба и Бускетс или Лос Анджелис Галакси. Бирмингамци ще очакват поне трансферната сума, която вече платиха на Барселона преди година и половина. Следете всички трансфери със SportLive.bg!

Още: Стивън Джерард е решен да запази Коутиньо в Астън Вила, Барселона търси солидна сума

Меси игра с невиждан от 10 години "аксесоар", но каква е причината (СНИМКА)

33 милиона паунда изглеждат напълно сигурни за касата на Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички