Испания - Швейцария по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Лигата на нациите?


Испания - Швейцария по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Лигата на нациите?
Снимка: GettyImages

1271 0

Време е за още екшън от Лигата на нациите! Тази вечер (24 септември) Испания ще приеме амбициозния състав на Швейцария на "Ла Ромареда" в Сарагоса в мач от Лига "А", група "2" на международната надпревара.

Срещата между двата тима през лятото на 9 юни завърши с минимална победа с 1:0 за Ла Фурия. Тази вечер обаче швейцарците ще направят всичко възможно да си отмъстят за поражението.

Историята обаче показва, че Испания не греши често срещу своя съперник. В последните 5 срещи воденият от Луис Енрике отбор не е допускал загуба срещу Швейцария и е с актив от 3 победи. Другите два мача са завършвали наравно.

Швейцарците също няма с какво да се похвалят. В последните си пет срещи те са с актив от 3 загуби, 1 победа и 1 равенство, като бяха унижени от Португалия след загуба с 0:4 на 5 юни тази година, 7 дни по-късно обаче успяха да надвият воденият от Кристиано Роналдо отбор с минималното 1:0.

Двубоят в Сарагоса ще стартира в 21:45 българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 3". Ако нямате възможност да го гледате, проследете развоя му НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички