Испания се обиди на Рафаел ван дер Ваарт: Нещата, които каза, са л*йна!


Испания се обиди на Рафаел ван дер Ваарт: Нещата, които каза, са л*йна!
Снимка: Getty Images

1531 0

Преди дни бившият национал на Нидерландия Рафаел ван дер Ваарт заяви в едно интервю, че се надява "лалетата" да срещнат Испания на елиминациите на Евро 2020, защото "испанците са ужасяващи, ужасяващи!".

Двама от футболистите на "ла фурия роха" обаче не се поколебаха да отговорят подобаващо на Ван дер Ваарт и му припомниха финала на Световното първенство по футбол през 2010 година (гол в края на Андрес Иниеста направи Испания световен шампион тогава):

"Той иска своя момент на слава и го получава. Видях го на финала на Мондиала и тук на тренировъчната ни база имаме една снимка на гола на Иниеста срещу Нидерландия с Ван дер Ваарт до него. Трябва да прояви уважение. Тези негови думи ще си ги запазим, за да ни мотивират малко. Няма да си ги закачим в съблекалнята, но ще ги запомним, ако ги срещнем в турнира", коментира Коке пред "El Partidazo", а Пабло Сарабия стигна и по-далеч:

"Ван дер Ваарт сгреши със своето изказване. Още повече, че той беше футболист. Нещата, които той каза, са ла*на, но единственият спомен, който имам от подобен мач, е от Мондиал 2010. Тогава финалът не свърши добре за него, защото ние го спечелихме", каза той пред "Radio Marca".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички