Испания - Италия по ТВ: Къде да гледаме полуфинала на Лигата на нациите?


Испания - Италия по ТВ: Къде да гледаме полуфинала на Лигата на нациите?
Снимка: Getty Images

3829 0

Тази вечер ще се изиграе и втория полуфинал от Лигата на нациите. В него един срещу друг ще се изправят Италия и Испания на стадиона "Де Гролс Весте". Победителят от тази двойка ще спори за трофея с Хърватия, след като вчера победи Нидерландия.

Двата тима достигнаха до тук като победители в своите групи от Лига А. Испания събра актив от 11 точки, като завърши пред Португалия, Швейцария и Чехия. За Италия бе доста по-трудно, като "адзурите" спечелиха първата позиция в последния кръг.

Те гостуваха на лидера Унгария и единствено победа ги устройваше, а такава бе постигната. Срещата Испания - Италия ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Испания победи Италия с 2:1 в Лигата на нациите в края на 2021 година, но загуби след дузпи на полуфиналите на Евро 2020. Сега обаче и двата тима не са в особено оптимална форма.

През март испанците загубиха от Шотландия с 0:2 и победиха Нровегия с 3:0 в квалификациите за Евро 2024.  Италианската селекция стартира квалификациите за Евро 2024 с поражение у дома от Англия с 1:2. След това отборът се върна на победния път и надви Малта с 2:0. Срещата ще бъде предавана пряко по Диема Спорт 3.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички