Интер Маями и Ди Си Юнайтед в битка за Даниел Стъридж


Интер Маями и Ди Си Юнайтед в битка за Даниел Стъридж
Снимка: Getty Images/Guliver

1431 0

Даниел Стъридж ще избира между преминаване в Мейджър Лийг Сокър или завръщане във Висшата лига за сезон 2021/22. Бившият нападател на Англия и Ливърпул е без клуб, след като напусна Трабзонспор през март 2020. 31-годишният футболист прекрати договора си с турския отбор едва седем месеца след присъединяването си, след като бе наказан за четири месеца заради нарушаване правилата за залагане.

Той сега е свободен отново да играе и според Daily Mirror привлича интереса на отборите от МЛС Ди Си Юнайтед и Интер Маями, който е собственост на Дейвид Бекъм. Ако избере да продължи кариерата си в Ди Си Юнайтед, то Стъридж ще си партнира в предни позиции с бившата звезда на Левски Найджъл Робърта.

И двата американски клуба вече са обявили интереса си към играча преди началото на новия сезон, който стартира на 17 април. Усложнения могат да настъпят от интереса на клубове от Премиършип, но до сделка ще се стигне през лятото, когато кампанията в САЩ ще е вече в разгара си. Интер Маями привлече Фил Невил за нов мениджър и подписа с бившия съотборник на Стъридж в Уест Бромич Албиън и Англия Кийран Гибс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички