Има официална дата за завръщането на Стилиян Петров на терена


Има официална дата за завръщането на Стилиян Петров на терена

1094 0

Стилиян Петров се завръща на терена. Това ще стане със сигурност поне в един мач, след като от Селтик обявиха, че бившият капитан на тима ще вземе участие в благотворителен мача, ораганизиран от фондацията, учредена от клуба.

За българина това ще е емоционална поява пред феновете на Селтик, които през 2013 г. засвидетелстваха любовта си към него в тежката битка с левкемията, която Петров спечели.

"Веднага се съгласих да участвам в този мач, заяви Стенли. - Завръщам се в рая. Изобщо не съм се двоумил дали искам да съм на стадиона. Веднага щом ми се обадиха, казах, че идвам. Очаквам се нетърпение да се завърна в моя дом там. Прекарах си страхотно по време на моя благотворителен двубой на "Селтик Парк" и съм благодарен на запалянковците."

Стилиян вече е на 37 години, но не е спирал да тренира и обмисля да се завърне в професионалния футбол.

Очаква се той да бъде сред гостите и на благотворителната среща, която организират Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Тя ще се проведе на 14 юни в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички