Илия Груев "уволни" треньора на Норич след убедителното 4:0


Илия Груев "уволни" треньора на Норич след убедителното 4:0
Снимка: Getty Images

899 0

Ръководството на втородивизионния английски Норич официално съобщи, че се разделя със старши треньора на отбора - Давид Вагнер.

Груев "уволни" треньор

Припомняме, че късно снощи (16-и май) "канарчетата" бяха разгромени от Лийдс с 0:4 в реванша от 1/2-финалните плейофи за влизане във Висшата лига.

*Още в четвъртата минута българинът Илия Груев вкара страхотен гол от пряк свободен удар (ВИДЕО), който бе първи за него с белия екип!

Илия Груев

"Давид работеше с класа и с достойнство по време на престоя си при нас. Сега чувстваме, че е дошъл точният момент да продължим напред. Назначението на нов мениджър в близкото бъдеще е изключително важно", гласи публикацията на Норич.

52-годишният Давид Вагнер застана начело на "зелено-жълтите" в началото на 2023-та година и ги изведе в 75 мача във всички турнири, записвайки 31 победи, 17 равенства и 17 загуби (113:103 голова разлика).

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

В миналото той е работил с юношите на Хофенхайм, с втория отбор на Борусия Дортмунд и с първите на Хъдърсфийлд, Шалке 04 и Йънг Бойс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Емоционална ПОСЛЕДНА пресконференция на Юрген Клоп: Това беше най-интензивната седмица в живота ми!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички