Играчите, които публично обидиха клубовете си след напускането им


Играчите, които публично обидиха клубовете си след напускането им
Снимка: Getty Images/Guliver

1799 0

Подписването на футболист с даден клуб е почти като брака. Двете страни се събират и вярват, че взаимно ще могат да си помогнат да станат по-добри. Ако всичко се развие добре, се продължава по същия начин, ако ли не нещата могат да станат доста неприятни. 

Толкова много, че някои от играчите започват публично да оплюват бившите си клубове заради начина, по който са били третирани по време на престоя си. Най-пресният случай е с Неймар и преминаването му в ПСЖ. След присъединяването си към Барселона се очакваше той да бъде новият лидер на отбора и да наследи Лионел Меси. Това обаче не се получи. След напускането си той открито нападна ръководството на испанския тим, като заяви, че клуба не го очаква нищо добро с подобни управници. 

Друг, който също изрази разочарованието бе бившият титуляр и един от основните играчи в Реал Мадрид - Пепе. Защитникът прекара 10 години на "Сантяго Бернабеу" и се надяваше да получи предложение за нов 2-годишен договор. От "Кралския клуб" обаче склониха само за една година, което не се понрави на португалеца. След като премина в Бешикташ реши да спомене и за феновете на Реал, че те не са така страстни, както в Турция и не подкрепят достатъчно отбора си. 

Кои са другите футболисти, останали ядосани на бившите си клубове вижте в нашата галерия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички