И Модрич проплака от българския ритник


И Модрич проплака от българския ритник

2454 0

Звездата на Хърватия Лука Модрич се оплака от грубата игра на българските национали срещу него по време на европейската квалификация, играна снощи на Националния стадион "Васил Левски". Възпитаниците на Любослав Пенев загубиха с 0:1, след автогол на Николай Бодуров.

"Не мога да спомня кога за последно съм бил толкова много ритан, както на мача срещу България. Но си струваше. Ние спечелихме и направихме голяма крачка към класирането ни на Евро 2016. Но ни предстои още един мач съвсем скоро и не трябва да се отпускаме. Играхме за Хърватия и националната фланелка. Искам да предупредя, че ако не спечелим и срещу Азербайджан, то успехът ни в София може и да не е достатъчен. Няма да е лесно да победим и Азербайджан, нека не се заблуждаваме", коментира халфът пред "Вечерни лист”.

Припомняме, че съотборникът на хърватина в Реал (Мадрид) - Кристиано Роналдо, също се оплака от това, че е бил ритан по време на мача на "белите" срещу Лудогорец в София. "Кралете" спечелиха с 2:1 този двубой, а португалецът сравни играта на българите с ръгби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички