Хърватия сгази с 6:0 Азербайджан


Хърватия сгази с 6:0 Азербайджан

2740 0

Националният отбор на Хърватия продължава с отличните си изяви в квалификациите за Евро 2016. Тимът разгроми с 6:0 гостите от Азербайджан.

Селекционерът на „шахматистите” Нико Ковач явно не е останал впечатлен от представянето на играчите на Волфсбург Иван Перишич и Ивица Олич при победата над България (1:0) преди три дни и ги остави на резервната скамейка. На техните места се появиха в игра Матео Ковачич от Интер и Андрей Крамарич от Риека.

В 10-ата минута именно Крамарич откри резултата. В средата на първата част обаче на терена се появи Перишич на мястото на Матео Ковачич и демонстрира отлична форма. Играчът на Волфсбург заби две попадения във вратата на Азербайджан. Малко преди почивката се разписа и Марсело Брозович.

През втората част Лука Модрич вкара попадение от дузпа, а Рашад Садигов си отбеляза автогол. Така хърватите вече имат пълен актив от точки след три изиграни мача.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички