Христо Крушарски се оттегли от битката за БФС с подкрепа към Касабов


Христо Крушарски се оттегли от битката за БФС с подкрепа към Касабов
Снимка: Lap.bg

19234 0

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, обяви оттеглянето си от надпреварата за президент на БФС. През изминалите дни имаше спекулации по темата, които в четвъртък вечер се превърнаха в реалност. 

Решението на Крушарски

Пред БНТ футболният деятел обясни защо е взел решението да се откаже от битката на Конгреса на 15-и март, за който желаещите продължават да намаляват:

"Реших малко да дам назад. Все пак годините са си години, а и имам доста работа, която ще се отваря тепърва. Ще подкрепя един и той е достоен. Това е мое решение. Да, ще подкрепя Михаил Касабов. Той е най-подготвен.

Никаква длъжност няма да изпълнявам в неговия екип, ако той спечели Конгреса. Той ме увери, че действителност ще има промяна. Нито един от президентите няма да е вътре в играта. Второто нещо, което потвърди е, че ще има промяна при работата със съдиите".

Крушарски е категоричен

Втори отказал се за броени часове

По-рано в четвъртък и Илиян Стоянов - Коловати обясни, че в крайна сметка не се е записал за голямата битка след малко повече от две седмици. Чрез социалните мрежи той пожела успех на екипа на Стилян Петров, ръководен от Димитър Бербатов: 

"Приятели, Днес беше крайният срок за подаване на документи за кандидатурите за президент на БФС. Преди Нова година анонсирах, че ще участвам в тази битка, но поради невъзможност да напусна Япония, свързана с особености в местното законодателство, се отказах от това си намерение". 

Още: Христо Крушарски посочи дата, на която ще реши за БФС и обясни как може да се оправи българският футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички