Горан Пандев сложи край на кариерата си с емоционална реч


Горан Пандев сложи край на кариерата си с емоционална реч
Снимка: Getty Images

2066 0

Легендата на Северна Македония Горан Пандев обяви, че прекратява своята футболна кариера. Той прекара повечето от нея на Ботуша, където бе част от грандове като Интер, Лацио, Наполи, Дженоа и Парма. Последната му официална среща на клубно ниво бе на 30-и април, когато изигра полувреме при равенството на Алесандрия с Парма.

"Поглеждам назад и не изглежда реално... беше невероятно пътуване. Толкова много емоции, взех ги с мен и знам, че ги споделих с тези, които ме съпровождаха. Благодаря на семейството ми, на жена ми Надика и децата ми Филипо, Ана, София, които са моята подкрепа. Благодаря на майка ми и баща ми, които ми позволиха да следвам мечтата си. Благодаря на хората, които ми дадоха емоцията... Бяхте невероятни", заяви Пандев.

Нападателят за първи път акостира в Италия през 2001 година в академията на Интер, като за 493 мача в Калчото, се отчита със 101 гола. Отделно изиграва още 11 мача в Серия Б, както и 22 в Серия С.

Вижте последните новини от Серия А!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички