Геният на Меси заблестя ярко при 2 гола за минута, но Ал Хилал си отмъсти, че не получи Лео (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


Геният на Меси заблестя ярко при 2 гола за минута, но Ал Хилал си отмъсти, че не получи Лео (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: GettyImages

2643 0

Интер Маями започна турнето си в Саудитска Арабия с поражение от местния фаворит за шампионската титла Ал Хилал с 3:4. Срещата в понеделник вечер бе част от Riyadh Season Cup и бе изпълнена с шоу за феновете и много попадения. 

Лео беше сменен в самия край

Вижте ГАЛЕРИЯ от Ал Хилал - Интер Маями!

И двете полувремена имаха своя чар, тъй като домакините взеха ценна преднина от 2:0 още до 13-ата минута чрез Митрович и Ал Хамдан, които вкараха головете след 10'. Още до почивката "чаплите" имаха предпоставки да изравнят, но след попадението Луис Суарес 34' - такова на Лионел Меси бе отменено след наглед нереална засада.

В крайна сметка Малком върна двата гола преднина с една от последните атаки преди последния съдийски сигнал за първата част. 

Първите 10' на второто полувреме бяха минутите на Лионел Меси, в които успя да вкара дузпа и даде асистенция. За тези ключови 2 действия му отнеха само 60 секунди. Той бе сменен в 88-ата минута и след броени секунди бившият му съотборник от Барселона вкара втория си гол в срещата, за да оформи крайния резултат. 

Бразилецът бързо е забравил за периода му с Меси

Малком шокира запалянковците, тъй като реши да се зарадва в стила на Кристиано Роналдо зад гърба на Лионел... В крайна сметка Ал Хилал взе сладък "реванш" за това, че през лятото Интер Маями им "открадна" аржентинската легенда.

Още в четвъртък, на първи февруари, Интер Маями ще гостува на Ал Насър за дерби между Меси и Роналдо! Вижте къде ще може да гледате Ал Насър - Интер Маями НА ЖИВО по ТВ!

Още: Ефектът Лео Меси: Интер Маями почти удвои стойността си след големия трансфер

Официално: Интер Маями зарадва Лео Меси с трансфер на негов сънародник (СНИМКА)

Магията от Барса е жива: Лео Меси и Луис Суарес изумиха света с тази комбинация (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички