Гарет Бейл буквално избяга от неудобен въпрос след загубата с Уелс (ВИДЕО)


Гарет Бейл буквално избяга от неудобен въпрос след загубата с Уелс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2419 0

Капитанът на Уелс Гарет Бейл бе силно разочарован (както и неговите съотборници) след поражението от Дания, което изхвърли "драконите" от Европейското първенство по футбол. Припомняме, че "червения динамит" разгроми опонента си с категоричното 4:0.

След двубоя именно Бейл бе човекът, който говори пред телевизионните камери. Той сподели мнението си за срещата, но накрая, когато получи неудобен въпрос за бъдещето си и дали е изиграл последния си мач за Уелс, показателно си тръгна.

"Не искахме мачът да протече по този начин. Започнахме добре, но получихме гол и играта се промени малко. За съжаление, направихме грешка, която от наша страна приключи двубоя. Да завършим по начина, по който го сторихме, бе разочароващо, но предпочитам да си тръгнем така, отколкото без да сторим нищо.

Имаше фаул, но съдията се повлия от многото привърженици, но няма смисъл да посочваме оправдания и извинения. Пропуснахме възможности, но смятам, че не можем да се виним, тъй като показахме желание и опитахме" - заяви Бейл, преди да получи споменатия въпрос и да си тръгне (вижте във видеото по-долу).

А ето и страхотният гол, който всъщност започна всичко и изхвърли Уелс от Евро 2020 (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички