Франция - Хърватска по ТВ: Къде да гледаме мача от Лигата на нациите?


Франция - Хърватска по ТВ: Къде да гледаме мача от Лигата на нациите?
Снимка: Getty Images/Guliver

1789 0

Франция ще приеме Хърватска в четвъртия мач на двата тима от група 1 на Лига "А" на турнира Лига на нациите. Двубоят е на "Стад дьо Франс" в Париж с начален час 21:45 (българско време). 

"Петлите" ще търсят задължителна победа, тъй като в момента се намират на последната позиция в групата с актив едва от 2 точки. В първия кръг, настоящите световни шампиони, загубиха шокиращо у дома от Дания, а следващите два мача завършиха с равенства (1:1) срещу съперникът тази вечер и Австрия. 

"Шахматистите" също не се намират в най-добрата си позиция, като те са предпоследни с 4 точки, като изненадващо загубиха от Австрия на старта на Лигата на нациите, а след това победиха Дания. 

След финала на Световното първенство през 2018, в което Франция триумфира с 4:2, двата отбора са изиграли още 3 мача помежду си, като "петлите" имат две победи. Всъщност, Хърватска няма победа над този съперник в цялото футболна съперничество на двата тима. Двубоят Франция - Хърватска ще бъде предаван пряко по Diema Sport 3, както и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички