Феновете на Ню Йорк Сити полудяха заради Лампард


Феновете на Ню Йорк Сити полудяха заради Лампард

2349 0

Феновете на американския клуб Ню Йорк Сити бяха обхванати от възмущение от решението халфът Франк Лампард да остане в Манчестър Сити до края на сезона, съобщава "Би Би Си".

Миналото лято Лампард подписа двугодишен договор с американския клуб, след което бе даден под наем в Манчестър Сити за срок от 6 месеца. Договорът на ветерана обаче бе удължен до лятото, което означава, че той ще пропусне първите три месеца от новия сезон в Мейджър Лийг Сокър.

Обединението на феновете "Third Rail" осъди решението и излезе със специално становище, в което посочват:

"Искаме публично да изразим порицанието си относно решението на футболната група на Сити (Манчестър, Ню Йорк) Франк Лампард да удължи престоя си под наем в Манчестър Сити до края на сезона във Висшата лига.

Много фенове, включително и в нашата организация, решиха да подкрепят Ню Йорк Сити, да си купят сезонни билети с впечатлението, че Франк Лампард ще играе за Ню Йорк Сити, а не за Манчестър Сити.

Много фенове с право са вбесени от това решение и ние подкрепяме всеки техен ход, с който да изразят несъгласието си с него".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички