Фенка на Англия бе уволнена, защото началникът ѝ я видял на Европейското първенство по телевизията


Фенка на Англия бе уволнена, защото началникът ѝ я видял на Европейското първенство по телевизията
Снимка: Gulliver/GettyImages

2044 0

Продължават историите на развълнувани английски фенове покрай Европейското първенство по футбол. Най-новата такава е за 37-годишната Нина Фарук, която си взима болничен, специално за да отиде на полуфиналния двубой на "Уембли" срещу Дания.

Тя е в маркетинг сферата и работи в Западен Йоркшър. Нина получава страхотна оферта в последните минути за билет, но предполага, че няма да получи позволение от работното място поради недостатък на персонал и заради това казва, че не се чувства добре.

След това хваща обедния влак от Лийдс до Лондон и успява да отиде на "Уембли". Когато "трите лъва" вкарват изравнителния гол тя и нейният приятел са уловени от телевизията сред празнуващите фенове. Камерата дори дава двойката в близък кадър и съвсем ясно се виждат лицата им.

Нина остава в столицата през нощта и хваща влака в 6 сутринта местно време към вкъщи - Брадфорд, но по време на пътя получила обаждане от своя шеф, който я уволнил. "Казаха ми, че са ме видяли на мача и аз бях честна. Те обаче не проявиха разбиране и казаха, че така стоят нещата. Това е тяхното решение и последствията от това, което направих" - споделя тя през "Телеграф".

"Има малка доза съжаление, никой не иска да бъде уволнен, но бих се намразила, ако бях пропуснала този шанс. Бих го направила пак. Не е имало мач тук от турнира от 1996 година. Помня как плаках на дивана на майка ми, когато Гарет Саутгейт пропусна дузпата си. Футболният фен в мен нямаше как да пропусне този шанс. Футболът е моя живот" - допълва още тя.

1000 тифози на Италия превземат по въздух "Уембли" за финала на Евро 2020

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички