Фенербахче решава дали да остане в турската суперлига или да се пробва навън


Фенербахче решава дали да остане в турската суперлига или да се пробва навън
Снимка: Getty Images

1427 0

Във вторник ще се проведе извънредното Общо събрание на Фенербахче, на което да се реши как да се процедира с бъдещето на клуба. Припомняме ви, че преди броени седмици се стигна до голям скандал при гостуване на истанбулския гранд. 

Феновете на Фенербахче стоят зад клуба

Футболистите на отбора бяха нападнати на терена от десетки фенове, след като победиха с 3:2 при визита на Трабзонспор. Атаката бе осъдена по целия свят, а още тогава потърпевшите изразиха готовността си да напуснат турския елит. 

Ръководството решава

Сега решението ще бъде взето от членовете и акционерите на Общото събрание. В момента Фенербахче е на второ място след 30 изиграни срещи и изостава само на две точки от Галатасарай. Следващият мач на отбора е срещу Адана Демирспор в сряда.

Припомняме ви, че според непотвърдени информации - от Фенербахче водят преговори да продължат съществуването си в друго европейско първенство. Вижте кои шампионати са вариант за Фенербахче!

Още: Бивш нападател на Челси се сби с фенове на противников отбор (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички