Фамозен Хари Кейн на тренировка: Всичко, което НЕ прави на мачовете от Европейското (ВИДЕО)


Фамозен Хари Кейн на тренировка: Всичко, което НЕ прави на мачовете от Европейското (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1239 0

Един от сочените сред големите фаворити за спечелването на Европейското първенство по футбол - отборът на Англия, определено разочарова с представянето си до този момент, като най-големият проблем на "трите лъва" се явява отбелязването на голове.

Това звучи абсурдно, на фона на футболистите, с които Гарет Саутгейт разполага в нападение. Един от тях е звездата на Тотнъм Хари Кейн, който е сред най-добрите нападатели в света, но така и не може да реализира до момента на Евро 2020. Нещо повече - действията му са силно разочароващи.

Всички са наясно с качествата му обаче и англичаните се надяват те да се прояват в най-важните моменти - елиминационните мачове от състезанието. А на тренировки всичко изглежда наред, като Кейн демонстрира на какво всъщност е способен.

В рамките на секунди той изпълни упражнение с три удара, като всички те влязоха по категоричен начин в мрежата. Първият бе след изстрел от въздуха, с който "събра мрежите в ъгъла", вторият дойде след изстрел по земя в близкия ъгъл, а третият с по-слабия му ляв крак. Точно на това се надяват Гарет Саутгейт и всички англичани в самите мачове (вижте изпълненията във видеото по-долу).

А как самият Хари Кейн коментира критиките си по свой адрес относно Евро 2020?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички