Фабрегас попиля Роналдо от критики и омаловажи попаденията му


Фабрегас попиля Роналдо от критики и омаловажи попаденията му
Снимка: Gulliver/GettyImages

2730 0

Футболистът на Челси Сеск Фабрегас разкритикува много остро Кристиано Роналдо в коментара си за BBC. Неговото мнение е, чр головете на португалеца са само от фаулове, дузпи или след много груби грешки.

"Роналдо има много различна роля в Португалия. На практика той играе в атака и не трябва да тича по целия терен. Кристиано е едно от големите имена в Русия до този момент. Той направи добър старт на Световното първенство и успя да вкара четири гола", заяви Фабрегас. 

"Той наистина играе добре, но ако погледнем реално на нещата, той вкара от дузпа, от фаул, един гол от корнер, при който защитата на Мароко го остави непокрит и отбеляза едно попадение след много груба грешка на Де Хеа, който бе длъжен да спаси“, продължи футболистът на Челси.

Не може да се каже, че Роналдо и Португалия са показали страхотни комбинации или футбол тики-така, за да спечелят. Головете на Роналдо обаче са му от фаул, дузпа и две грешки", каза още Франсеск Фабрегас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички