Европейско първенство по футбол екипи: Португалия връща традиция и повтаря "късметлийското" от Евро 2016 (СНИМКИ)


Европейско първенство по футбол екипи: Португалия връща традиция и повтаря "късметлийското" от Евро 2016 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2255 0

Наближава дългоочакваното Европейско първенство по футбол, което ще се състои през това лято. Отборите там ще бъдат наблюдавани от цяла Европа и голяма част от света, което налага мотивация за по-добро представяне на терена, но и стилна визия. Ето защо от SportLive.bg ви представяме екипите, с които ще играят съставите. Този път обръщаме внимание на Португалия.

Настоящият европейски шампион Португалия отново ще бъде обличан от „Найк“ за Евро 2020. Дизайнът за „мореплавателите“ е изключително изчистен и почти изцяло в червено. Гащетата, с които ще играят португалците, са в зелено, като това е първият случай за страната от 2004 година насам, когато ще играе в шорти с този цвят.

Фланелката за гостувания е посветена на иконичните екипи за визити от последното Европейско – от 2016 година, когато станаха шампиони. На екипите има три отделени линии отпред, всяка от които съставена от още 5 по-малки линии (2 в черно, 2 в червено и 1 в зелено).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички