Ето кои са фаворитите на букмейкърите за Европейското първенство по футбол


Ето кои са фаворитите на букмейкърите за Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images/Guliver

3123 0

Световният шампион Франция очаквано е фаворит на букмейкърите за предстоящото Европейско първенство по футбол. Шансовете на "петлите" да спечелят шампионата на Стария континент са оценени с коефициент 5.50.

Веднага след тях се нарежда отборът на Англия, който никога досега не е достигал до финал на европейско първенство. "Трите лъва" са с коефициент 6.00 да спечелят турнира. На трето място се нарежда отборът на Белгия, който е под номер 1 в раглистата на ФИФА (коефициент 7.00).

Световният шампион от 2014 година Германия се нарежда четвърти в класацията на букмейкърите, като техните шансове са оценени на 8.00 коефициент. Следва световният шампион от 2010-а Испания с 8.50. Португалия е с коефициент 9.00, а Италия и Нидерландия - съответно с 12.00 и 13.00.

Финалистът на Мондиал 2018 Хърватия е оценен с 34.00 коефициент, като дори Дания има по-добри шансове, според букмейкърите, да спечели Евро 2020 (29.00 коефициент). Всичко най-интересно около Европейското първенство по футбол ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички