Един Джеко се присмя на Галатасарай за насиненото око на Мауро Икарди (СНИМКА + ВИДЕО)


Един Джеко се присмя на Галатасарай за насиненото око на Мауро Икарди (СНИМКА + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4595 0

Във вечерта на 24-ти декември (неделя) Фенербахче и Галатасарай завършиха 0:0 в най-чакания мач от 18-ия кръг на турската Суперлига.

Двубоят бе много нервен и бе белязан от седем жълти картона и само един точен удар. След него и двата гранда останаха с по 44 точки на първото и второто място във временното класиране - далеч пред третия Трабзонспор, който има точно 30 пункта.

След последния съдийски сигнал от Галатасарай бяха публикували снимка на нападателя Мауро Икарди, който е с насинено око и бяха написали: "ВАР и 26 камери не виждат нищо и ние се срамуваме от тях"

30-годишният аржентинец пострада, тъй като се удари лошо в страничната греда, като останаха сериозни съмнения дали не беше засилен към нея от защитник на "фенерите".

Е, според Един Джеко - това не е така: "Икарди си удари главата в гредата, а те пуснаха снимка и претендират за дузпа... Това е типично за тях. Жалко", написа централният нападател на Фенербахче в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички