Дузпи решиха победителя на малкия финал в Лигата на нациите (ВИДЕО)


Дузпи решиха победителя на малкия финал в Лигата на нациите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5801 0

Националният отбор на Англия спечели спора за третото място в турнира Лига на нациите. Това се случи при равностоен сблъсък срещу тима на Швейцария, решен след изпълнение на дузпи в полза на "трите лъва".

Двата отбора не успяха да се победят след 120 минути, нито пък да си отбележат гол, но за сметка на това показаха добра успеваемост при изпълнението на ударите от бялата точка. Англия и Швейцария успяха да реализират безпогрешно първите си пет дузпи, но при шестата ударът на Йосип Дърмич бе спасен от Джордан Пикфорд (който реализира една от дузпите за Англия преди това), а Ерик Дайър успя да вкара, за да донесе крайния успех на своя отбор.

До мач между двата тима се стигна, след като отпаднаха на полуфиналите от съставите на Португалия и Холандия. Финалистите ще се изправят един срещу друг тази вечер от 21:45 часа, като може да проследите мача Португалия - Холандия НА ЖИВО в SportLive.bg

Междувременно българският национален отбор се подготвя за предстоящия си изключително важен мач с Косово от квалификациите за Евро 2020. Какво сподели старши треньорът Красимир Балъков преди двубоя (четете тук), а какво каза Кирил Десподов - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички