"Довчера бях на "Герена", сега съм в съблекалня с Киелини и ме чака мач срещу Меси"


"Довчера бях на "Герена", сега съм в съблекалня с Киелини и ме чака мач срещу Меси"
Снимка: Levski.bg

7927 0

Николай Жейнов, който е агент на бившия футболист на Левски Филип Кръстев, говори за страхотната обстановка и случилото се при дебюта на футболиста в Мейджър Лийс Сокър. Той се превърна в играча на Лос Анджелис ФК, който вкарва най-бързо дебютното си попадение. За цялата история на клуба.

"Филип беше много добре приет от всички в клуба. От единия от директорите, който ме посрещна, до човек от охраната. Всеки показа уважение. Много им благодарим. Рядко се среща клуб, в който усещаш подкрепата от кацането. В кариерата ми като футболен агент, 23 години, досега не бях присъствал на такова шоу.

Все едно присъстваш на финал на Шампионска лига. С програма, с всичко, което можеш да се сетиш за един футболен празник. Рядко съм виждал такова нещо" - разказва Жейнов в интервю за dsport.

Той сподели и любопитни думи, които Филип Кръстев му е казал. Полузащитникът е изразил възхищението си от това, че вече дели съблекалня с Джорджо Киелини и Карлос Вела, както и че ще се изправя срещу Меси съвсем скоро.

"В колата вчера си говорихме с Филип, докато отивам в стадиона. Точните му думи бяха: Довчера бях на Герена и тренирах, сега съм в една съблекалня с Киелиени и Карлос Вела, чака ме мач срещу Меси. Трудно му е да повярва, че това всичко се случва. Трудът му се възнаграждава.

Ще ви кажа една тайна. След мача Джон Торингтън, който е копрезидент, заедно с Киелини дойдоха при нас с Филип и се смеят. Какъв е Меси? Меси вкарва всеки, но ние имаме футболист, който за 15 минути вкарва гол. Какво щеше да стане, ако беше играл едно полувреме" - сподели още Жейнов. Още след своя дебют пък Филип Кръстев стана тартор (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички