Джуд Белингам нахъсвал на испански в националния отбор, Джак Грийлиш му се подигра (ВИДЕО)


Джуд Белингам нахъсвал на испански в националния отбор, Джак Грийлиш му се подигра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1615 0

Едно от основните нещата, заради които Джуд Белингам толкова бързо се хареса на феновете на Реал Мадрид, бе безпроблемната му адаптация в испанската столица. Английският национал нямаше нужда от никакво време, за да се напасне както с новите си съотборници, така и с живота на ново място. 

И докато Карло Анчелоти се пошегува, че неговият испански може да се подобри, звездата на Манчестър Сити Джак Грийлиш смята, че прекалено много навлиза в испанските детайли, и то твърде бързо.

Белингам приканва съотборниците си в Англия на испански

От началото на сезона беше ясно, че Белингам се ползва с уважението на съотборниците си и изглежда доста популярен и в съблекалнята.

По време на скорошно видео от английския нацинален отбор я се появи клип на Арън Рамсдейл от Арсенал, Грийлиш и Киърън Трипиър от Нюкасъл Юнайтед, които говорят за Белингам. В показания клип може да се види как Белингам казва на своите съотборници в Англия да продължат на испански – "Вамос, вамос, вамос". И това се случва по време на двубой.

"Вамос, вамос, обича това, наистина ли каза току-що вамос? Той обича да го казва, нали?", каза Грийлиш. "Той от Бирмингам ли е или какво?", допълва Рамсдейл. "От колко време е бил в Испания, два или три месеца? И той казва vamos?", засмя се Киърън Трипиър. Не е изненада, че именно Белингам след блестящото си представяне е най-поскъпналият играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички