Джордан Пикфорд за най-опасния украинец: Гледал съм го като по-млад, трябва много да внимаваме


Джордан Пикфорд за най-опасния украинец: Гледал съм го като по-млад, трябва много да внимаваме
Снимка: Getty Images

2927 0

Англия ще се изправи срещу Украйна на 1/4-финалите на Европейското първенство по футбол и въпреки че "трите лъва" са огромни фаворити в тази среща, старши треньорът на тима предупреди играчите си, че трябва да бъдат пределно концентрирани:

"Наблюдаваме украинците в течение на последната година. Не са много футболистите им, които играят в Премиър или Бундеслигата, но има и такива. Не трябва да допускаме измамното усещане, че за да спечелим, е достатъчно просто да излезем на терена. Пределно концентрирани сме върху мача в събота и не мислим отсега за полуфиналите. Трябва да се подготвим по най-добрия възможен начин. Манталитетът ни ще изиграе ключова роля", подчерта Гарет Саутгейт.

Вратарят на "трите лъва" Джордан Пикфорд досега не е допуснал гол във вратата си на Евро 2020, но посочи кой е играчът на Украйна, от който отборът трябва да се пази най-много:

"Играл съм срещу Андрий Ярмоленко и отлично познавам качествата му. Гледал съм го на големи турнири, когато бях по-млад. Той е най-опасен от украинците. Има силен ляв крак и трябва много да внимаваме", коментира Пикфорд и добави:

"Наясно сме какво можем да очакваме от съперника, вече анализирахме играта им. Няма да е лесно, но това е напълно нормално за тази фаза на турнира. Ще бъдем подготвени!".

Кога е мачът Англия - Украйна и коя БГ телевизия ще го излъчва - научете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички