Джерард: Не бих имал против "да паркирам буса" на "Олд Трафорд"


Джерард: Не бих имал против "да паркирам буса" на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

3231 0

Глазгоу Рейнджърс си осигури участие в груповата фаза на Лига Европа, след като в плейофа надделя над Легия Варшава с общ резултат 1:0. Успехът дойде изключително драматично, след като играчите на Стивън Джерард вкараха единствения гол в двата сблъсъка в 91' на втория двубой. След мача легендарният номер 8 на Ливърпул бе запитан за предпочитания относно съперниците в групите, към което подходи шеговито: 

"Не бих имал против да "паркирам буса" на "Олд Трафорд" - заяви Джерард с лека закачка към кръвния съперник от Манчестър Юнайтед. "Видяхте целият стадион след мача. Тогава нямаше по-щастлив човек от мен. Една от причините да съм треньор тук е заради подкрепата от страна на феновете" - призна бившият капитан на Ливърпул. 

Междувременно, днес ще стане ясен жребият за групите на Лига Европа. Освен Рейнджърс и Манчестър Юнайтед, българският шампион Лудогорец също ще разбере своите съперници в групата, след като удържа равенството 2:2 при гостуването на Марибор и с повече голове на чужд терен продължава напред. Гледайте жребия - на живо в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички