Де Ла Фуенте за контузията на Гави: Съблекалнята ни приличаше на погребение


Де Ла Фуенте за контузията на Гави: Съблекалнята ни приличаше на погребение
Снимка: Getty Images

9168 0

Селекционерът на Испания - Луис де ла Фуенте, прие много тежко контузията на Гави при победата над Грузия с 3:1. Тя помрачи факта, че "ла Фурия" не само се класира за Евро 2024, но и спечели групата си.

"Това е труден момент, много труден за играча, за Барселона, за националния отбор, за мен. Тази вечер сякаш сме загубили, съкрушени сме. Това е част от футбола, но най-грозната част.

Съжалявам за него. Той направи лошо заставане и коляното му блокира. Реакцията на Гави? Той е разбит, не разбира как може да му се случи нещо такова. Беше невероятно тъжен.

На полувремето съблекалнята приличаше на погребение. Това е най-тъжният и най-горчив ден, откакто съм селекционер", каза Де ла Фуенте след победата.

Все още не е ясно състоянието на 19-годишния халф на Барселона, но според испанските медии той има скъсана кръстна връзка. Това означава, че му предстои операция и ще пропусне остатъка на сезона за Барса и най-вероятно Евро 2024 и Олимпийските игри. А ето как самият Гави посрещна тежката контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички