Дания - Португалия


Дания - Португалия

5567 0

Днес в 21:45ч., Португалия гостува на Дания в среща от квалификационната фаза за Европейското първенство през 2016 година. Датчаните заемат втората позиция в група I с актив от 4 спечелени точки до момента. Португалия от своя страна е на сензационното последно място в групата без спечелена точка.

Селекцията на Мортен Олсен започна своето участие в надпреварата с победа с 2:1 над Армения, но в следващата си среща успя да вземе само точка, завършвайки наравно 1:1 в Албания. Воденият от Пауло Бенто състав пък не стартира никак добре, губейки в родината си с 1:0 от Албания.

В предстоящият сблъсък с Португалия, треньора Мартин Олсен е много вероятно да заложи на Лас Вибе в титулярния състав, което ще се очаква да замени Юсуф Поулсен. В Дания нямат никакви проблеми с контузени или наказани футболисти.

За Португалия, звездата Кристиано Роналдо, който е под въпрос, след като получи контузия в коляното по време на приятелската среща с Франция, която тима загуби с 2:1.

Досега двата отбора са изиграли 13 срещи помежду си. В тях домакините имат три победи, гостите имат осем, а два от мачовете са завършвали без победител. Головата разлика съответно е 29:18 в полза на Португалия.

Характерното от срещите между двата отбора е, че Португалия не гостуват никак успешно в Дания, като имат от пет визити и само една победа.

Очакваме интересен и оспорван сблъсък, в който ще има малко голове.

Прогноза: Дания - Португалия под 2.5 гола, 1.8 коефициент.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички