CR7 трябва да благодари на един човек за незабравимата си нощ (ВИДЕО)


CR7 трябва да благодари на един човек за незабравимата си нощ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3744 0

Мегазвездата на световния футбол - Кристиано Роналдо, записа поредното невероятно представяне срещу името си. Той се разписа цели 4 пъти във вратата на Литва в квалификацията за Евро 2020, като това покачи головата му сметка на 93 попадения в 161 мача за "мореплавателите".

За да се осъществи тази магична вечер обаче, петкратният носител на "Златната топка" трябва да благодари на един човек, който допринесе за шоуто, изнесено от играча на Ювентус. При резултат 1:1 през второто полувреме и здрава защита от страна на домакините, Роналдо отправи не най-добрия си удар по посока врата им, но за негов късмет стражът на Литва - Ернестас Шеткус, се прояви меко казано неубедително, като почти собственоръчно помогна на португалеца да реализира.

Според някои мнения, попадението дори е трябвало да бъде записано като автогол, защото вратарят първо спасява слабия удар, след което топката се удря в рамото му и влиза във вратата. Оставяме на всекиго да прецени чий са заслугите за този гол, който до голяма степен предопредели съдбата на мача и след който Литва напълно рухна и позволи на Роналдо да се развихри.

А какво заяви Кристиано Роналдо относно шансовете си да спечели "Златната топка" за рекорден 6-ти път - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички