Чалета-Цар преди 1/8-финала: Испанците не са свикнали противникът да им отнема топката


Чалета-Цар преди 1/8-финала: Испанците не са свикнали противникът да им отнема топката
Снимка: Getty Images

1345 0

Предварителната схема на Европейското първенство по футбол изпрати един срещу друг на 1/8-финалите отборите на Хърватия и Испания. И двата тима не започнаха добре турнира, но в хода на мачовете подобриха играта си и намериха място сред най-добрите 16.

Защитникът на "шахматистите" Дуйе Чалета-Цар заяви преди двубоя, че Хърватия може да се справя по-добре в отбрана и дори обяви как точно отборът смята да спре испанците:

"Със сигурност можем да се представяме по-добре в защита. Допуснахме някои глупави голове в ситуации, в които можехме да реагираме по-добре. Сега се подготвяме да изглеждаме по-добре срещу испанците и дано те да не успеят да ни вкарат", каза Чалета-Цар, цитиран от "Спортске Новости".

"Селекционерът и асистентите му ни показаха всичко относно играта на съперника. Когато владеят топката, испанците са много опасни. Ние обаче също разполагаме с играчи, които са добри при владението на кълбото. Според мен в това се крият нашите шансове. Просто досега футболистите на Испания не са се сблъсквали с това противникът да им отнема топката", добави още бранителят.

Кога е мачът Хърватия - Испания и коя БГ телезия ще го предава - научете тук! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички