Българче ще изведе един от финалистите на Световното първенство в Русия


Българче ще изведе един от финалистите на Световното първенство в Русия
Снимка: SportLive.bg

3662 0

Световното първенство по футбол в Русия е все по-близко и феновете на футбола нямат търпение за предстоящите битки. За жалост отборът на България не се класира за Мондиал-а, но добрата новина е, че все пак, макар и индиректно, ние ще имаме представител и то на финала на стадион "Лужники" в Москва.

Компанията "McDonald`s" организира кампания под името "Player Escort", която трябваше да избере между 150 деца от цялата страна едно, което ще пътува за Световното в Русия. Там то ще вземе участие във финала на 15 юли като ще извведе един от финалистите пред пълните трибуни на "Лужники".

Удоволствието и честта да представи България ще има 9-годишният Никола Алексиев от Пловдив. Никола в момента тренира в школата на Ботев, където играе като централен защитник и не крие възхищението си към звездите на тима. Любимият му играч на "канарчетата" е капитанът Лъчезар Балтанов, както и Тодор Неделев и Стивън Петков. 

Никола Алексиев ще има уникалния шанс да изведе един от 22-мата най-добри футболисти в света на 15 юли на стадиона "Лужники" в Москва.

Младият футболист разкрива, че на планетарния форум ще подкрепя тима на Германия. Любимият му футболист е Марко Ройс, като именно него иска да изведе за ръка във финалната среща. Освен отборът воден от Йоахим Льов, Никола ще подкрепя още и състава на Аржентина, като любимецът му там е Пауло Дибала.

Никола Алексиев бе избран от специално жури. В него взеха участие трима души: легендата на българския футбол Наско Сираков, колегата от "Дарик Радио" Ники Кънчев и управляващият директор на "McDonald`s" в България Иван Лисиков. По време на представянето на малкия Никола пред медиите, той получи куп подаръци, сред които реплика на оригиналната топка за Световното първенство, както и екип на националния отбор, връчен му лично от генералния секретар на БФС Павел Колев. 

На водещата снимка: Журито избрало от 150 деца победителя Никола Алексиев: Ники Кънчев, Наско Сираков и управляващият директор на "McDonald`s" Иван Лисиков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички