Блатер се изхвърли: Прощавам ви, но няма да забравя


Блатер се изхвърли: Прощавам ви, но няма да забравя
Снимка: Getty Images/Guliver

1372 0

Сеп Блатер нарече акцията срещу корупцията във ФИФА акт на "омраза" срещу неговата личност и е убеден, че "атаката" е била планира именно за дните преди 65-ия конгрес на футболната организация.

"Никой не може да ме убеди, че американската атака беше проведена съвсем случайно два дни преди гласуването за президентския пост на ФИФА. Както и за последвалата реакция на УЕФА и нейния президент Платини. Никой не може да ме убеди в противното. Разбира се, не мога да бъда напълно сигурен, но всичко това не е никак приятно", каза той в интервю за швейцарската телевизия "RTS Swiss", след като беше преизбран за президент на ФИФА.

"Защо полицията не извърши арестите през март, когато имахме подобна среща? Тогава просто имаше по-малко журналисти. Ако има финансово престъпление, засягащо американските граждани, САЩ трябваше да арестува тези хора още тогава, а не по време на Конгрес", добави Блатер.

"Това е израз на омраза не само от страна на един член на УЕФА, а от цялата организация. Те отказват да проумеят, че аз съм президент на ФИФА. Прощавам на всички, но няма да забравя".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички