Блан обясни грешките на ПСЖ срещу Сити и заключи: Полуфиналът е възможен


Блан обясни грешките на ПСЖ срещу Сити и заключи: Полуфиналът е възможен

854 0

Треньорът на ПСЖ Лоран Блан не бе доволен от постигнатото 2:2 срещу Манчестър Сити в първия четвъртфинален мач в Шампионска лига.

"Това не е много добър резултат за нас. Не знам дали беше свързано с нервно напрежение, но направихме твърде много технически грешки, особено при втория гол на Манчестър Сити", започна Блан, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

"Ако се съди по статистиката, изиграхме мача, точно както искахме. Но допуснахме грешки заради нивото на играчите на съперника. Ибрахимович премина през всичко днес: не вкара дузпа, не реализира отличен момент. Изглеждаше, че това е най-лошата му вечер, а след това той вкара гол", продължи чилийският специалист.

"Ние вече доказахме, че можем да вкарваме не само у дома, но и в гостуванията. Ако играем по подобен начин и в реванша, но не допускаме такива грешки, ще стигнем далеч".

"Доминирахме през целия мач, а след това допуснахме два гола заради грешки. Освен това двама наши футболисти пропускат реванша. Но мисля, че можем да отидем на полуфинал. Трудно е, но е възможно", завърши Блан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички