Бивш английски национал: Мразя Роберто Манчини!


Бивш английски национал: Мразя Роберто Манчини!
Снимка: Getty Images

1031 0

Бившият защитник на Манчестър Сити Уейн Бридж призна, че мрази настоящия селекционер на Италия Роберто Манчини. През миналия уикенд Бридж видя как "адзурите" победиха Англия във финала на Европейското първенство по футбол. Преди време футболистът не успя да заиграе в Сити именно при Манчини като мениджър.

"Боли ме от резултата от финала, защото мразя Манчини. Всеки знае, че не го обичам. Не бих казал, че той е най-лошият треньор, който някога съм имал, но по отношение на тактиката не е толкова добър. Но той има успехи и ме боли да го призная", заяви британецът, цитиран от The Sun.

"Моето семейство не просто подкрепяше Англия, но също така стискаше палци Манчини да загуби, защото още ме боли. Изобщо не успях да се разбера с него като треньор. Трябва да му отдадем дължимото за победата с Манчестър Сити в първенството. Феновете на Сити го обичат, но ако видите състава на този отбор, ще разберете, че титлата е спечелена от играчите, а не от него като треньор", завърши Бридж. А коя футболна легенда не е изобщо съгласен с него вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички