Билетите "на черно" за финала на Евро 2020 на "Уембли" достигнаха нечувани цени


Билетите "на черно" за финала на Евро 2020 на "Уембли" достигнаха нечувани цени
Снимка: Getty Images

3611 0

Митичният стадион "Уембли" в Лондон ще бъде домакин на финала на Европейското първенство по футбол между Англия и Италия! Двубоят ще се проведе в неделя (11 юли) от 22:00ч. българско време, а на трибуните ще присъстват не повече от 60 000 зрители, въпреки 90-хилядния капацитет на съоръжението.

Интересът към срещата е голям, а английските фенове вече търсят други начини да се сдобият с билет за първия финал на "трите лъва" от 55 години насам...

В някои сайтове в интернет започнаха да се продават хартийки "на черно", а цената им достига нечуваните 50 000 паунда за два броя! Най-евтините билети пък са фиксирани на цена от 3 400 британски лири, но са за най-непривлекателните места на трибуните на "Уембли".

УЕФА забранява препродажбата на билети на различни от посочените от нея цени, но е честа практика някои търговци да се опитат да спечелят огромни суми, възползвайки се от любовта към играта на запалянковците. Е, тук с пълна сила важи поговорката - "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я реже!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички