Без Меси, Нигерия се подигра с Аржентина, Бразилия и Англия разочароваха


Без Меси, Нигерия се подигра с Аржентина, Бразилия и Англия разочароваха
Снимка: БГНЕС

1742 0

Без суперзвездата в състава си Аржентина допусна загуба с 2:4 от Нигерия в последната си контрола за 2017 г. Приятелската среща се състоя в руския град Краснодар, за където вече и двата отбора си осигуриха участие на Мондиал 2018.

Възпитаниците на Хорхе Сампаоли поведоха с 2:0, но впоследствие само в рамките на 30 минути допуснаха пълен обрат от нигерийския състав. Банега и Агуеро изведоха южноамериканците с попадения в 26-та и 37-та минута, но Иеанашо върна единия гол за Нигерия малко преди края на първата част.

През второто полувреме африканците стигнаха до пълен обрат с два гола на нападателя на Арсенал Алекс Иуоби и едно попадение на Брайън Идоу.

В друга контролна среща съставите на Англия и Бразилия така и не оправдаха очакванията за сериозен голов спектакъл, след като завършиха 0:0 на стадион „Уембли“. И двата отбора не впечатлиха особено с изявите си на терена и определено головите ситуации пред двете врати бяха твърде малко за очакванията преди сблъсъка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички