Без Бензема и още куп титуляри: Реал Мадрид атакува Купата на краля


Без Бензема и още куп титуляри: Реал Мадрид атакува Купата на краля
Снимка: Getty Images

1299 0

Карим Бензема няма да играе в мача за Купата на Испания срещу Касереньо (4-та испанска дивизия). Карло Анчелоти реши да даде почивка на французина, както много други титуляри. Срещата е на 03.01 (вторник) от 22:00 (българско време)

Карло Анчелоти ще запази някои от своите играчи в мача за Купата на Испания. Треньорът на Реал Мадрид обяви, че ще се справи без седем обичайни титуляри за пътуването до град Касерес (Източна Испания). Това ще се отнася за двама французи: Карим Бензема и Ферланд Менди, но също и Тибо Куртоа и Дани Карвахал, за които италианецът беше попитан.

Те (Куртоа и Карвахал) имат малки проблеми, обясни по-специално бившият треньор на ПСЖ. Те ще бъдат на разположение за мача с Виляреал (събота в Ла Лига). Утре (вторник) те почиват, както Кроос, Алаба , Бензема, Винисиус и Менди, които няма да имат минути. Останалите пътуват, за да изиграят добър мач. Ще излъчим най-добрия възможен отбор, за да спечелим."

След като пропусна Световното първенство поради контузия, Бензема се завърна брилянтно, като вкара два гола и донесе победа на Реал срещу Валядолид (0:2). Този успех позволява на "кралете" да се върнат на нивото на Барса, лидер в Ла Лига. Анчелоти ще направи промени за Купата, за да се представи по-добре в опасното пътуване до Виляреал, който в момента е 7-ми в шампионата.

А ето кой нападател на Реал Мадрид е в полезрението на Манчестър Юнайтед

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички