Берое изпусна да отнесе босненци в Лига Европа


Берое изпусна да отнесе босненци в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

1127 0

Берое не можа да зарадва публиката си в Стара Загора с победа в първия мач от евротурнирите и се задоволи само с равенство 0:0 като домакин на босненския Радник (Биелина).

Гостите празнуваха доста по-еуфорично след последния съдийски сигнал, сякаш за да подчертаят статута си на аутсайдер в дуела и за да увеличат неприятното усещане у футболистите на Александър Димитров. На практика Ивайло Йорданов даваше напътствия на играчите от скамейката, защото Димитров още няма лиценз ПРО и не може да води отбор в евротурнирите.

Берое доминираше почти през цялото време на първия мач от първия квалификационен кръг, но въпреки това не се поздрави с успеха, защото не създаде чисти голови положения.

Възпитаниците на Димитров/Йорданов бяха много различни спрямо миналия сезон, когато извоюваха третото място в А група, защото ги нямаше напусналите Игор Джоман, Спас Делев, Елиаш да Силва и Исмаил Иса, а Атанас Зехиров бе контузен.

Александър Колев, Георги Божилов и Неманя Милисавлевич отправиха най-опасните удари през първото полувреме, но не сполучиха да открият резултата. След почивката отново Берое владееше играта, но не се похвали с нито една дори наполовина опасна ситуация пред противниковата врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички