Бенфика измъкна точка от Монако


Бенфика измъкна точка от Монако
Снимка: Getty Images/Guliver

9733 0

Монако завърши 0:0 срещу гостите от Бенфика в мач от група С на Шампионската лига.

Димитър Бербатов, който около месец се лекуваше от травма, започна мача като титуляр за домакините. В 34-ата минута обаче българинът напусна терена заради проблем с адукторите. Замени го Антони Мартиал. Преди да бъде заменен Бербатов бе ударен сериозно и в главата. В 76-ата минута Лисандро Лопес от гостите получи директен червен картон за груб фаул срещу Жоао Моутиньо. Той извърши подобно нарушение като това на Серей Дие срещу Козмин Моци в мача Лудогорец – Базел.

В другия мач от групата Байер (Л) постигна очаквана победа с 2:0 над Зенит (Санкт Петербург). В 58-ата минута домакините от Леверкузен организираха добра контраатака, топката попадна в Джулио Донати, който с изстрел от далечно разстояние откри резултата. Малко по-късно след центриране от фаул защитникът на „аспирините” Кириакос Пападопулос се разписа след удар с глава. В 79-ата минута германците останаха с човек по-малко на терена, след като Вендел получи втори жълт картон за игра с ръка.

Така германците са на първо място в групата с шест точки. На втора позиция е Монако (5 т.), следван от Зенит (Санкт Петербург) (4 т.) и Бенфика (1 т.).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички